2.. how much more than the amount you saved above from both A.(the automatic payroll saving) and b.1(miscellaneous budget) would you need to set free to get your purchase price of 2,000.00?

On #1 there are 12 months in a year so multiply 15.25 times 12.

On #2 divide the miscellaneous percent by 2 next multiply it by 19250.00, then divide by 100.

Then add your two answers up, and subtract from 2000.00

1) $15.25per wk X 52wks per yr = $793

2) 0.5% = 0.005

0.005 X $19,250.00 = $96.25

3)$793.00 + $96.25 = $889.25

$2,000.00 - $889.25 = $1,110.75

- Can anyone give support to me near this math?
- Hey, I am have trouble beside algebra 1 math, can you facilitate me solve a few problems?
- How do you trade name a work cited page?
- A little Physics give support to?
- How do you read out His friends responded by recounting him that he will to be sure be successful within French?
- Describe how R&B developed.?